joi, 25 aprilie 2019

Chun Kuk Do: Stilul fondat de Chuck Norris






Am scris intr-una din primele postari de pe blog despre Chuck Norris. Fata de alte articole, postarea despre Chuck Norris a fost una mai succinta. De aceea, astazi va scriu si despre stilul fondat de el. Cred ca foarte putini stiu despre acest lucru.



Chun Kuk Do



Cat timp a activat in Coreea, Chuck Norris s-a specializat in arta martiala Tang Soo Do. Din acest stil, Norris si-a fondat stilul propriu in care a incorporat tehnici din Karate Shotokan, Karate Goju-ryu, Jiujitsu, Tae Kwon Do, Jiujitsu brazilian si Hapkido, stilul lui devenind Chun Kuk Do.
In acest stil de arte martiale, Chuck Norris a introdus 12 puncte care au devenit Codul de Etica din Chun Kuk Do. Acest cod de etica face parte integranta din viata lui Chuck Norris si il voi scrie mai jos:


Arte martiale


>>> Dezvolta-ti potentialul la maximum, in toate privintele.
>>> Uitati de greselile din trecut si presati mai mult pe realizarile marete.
>>> Fiti intotdeauna intr-un cadru pozitiv al mintii si transmiteti acest sentiment fiecarei persoane pe care o cunoasteti.
>>> Continua sa lucrezi la dezvoltarea dragostei, a fericirii si a loialitatii in familia ta si constientizeaza ca niciun alt succes nu poate compensa esecul din camin.
>>> Cautati binele in toti oamenii si faceti-i sa se simta valorosi.
>>> Nu spune nimic daca nu ai nimic de spus despre o persoana.
>>> Acordati cat mai mult timp imbunatatirii voastre, incat sa nu mai aveti timp sa-i criticati pe altii.
>>> Fiti intotdeauna entuziasmati de succesul celorlalti, ca de al vostru.
>>> Mentineti o atitudine deschisa fata de punctul de vedere al unei alte persoane, in timp ce retineti ca sunteti adevarat si onest.
>>> Mentine respectul pentru cei care au autoritate si demonstreaza acest respect in orice moment.
>>> Intotdeauna ramaneti loiali lui Dumnezeu, tarii voastre, familiei voastre si prietenilor vostri.
>>> Ramaneti orientat spre scopuri marete pe toata durata vietii voastre, deoarece aceasta atitudine pozitiva iti ajuta familia, tara si pe tine.



United Fighting Arts Federation



Elevii si centurile negre din cadrul United Fighting Arts Federation ( U.F.A.F. ) alcatuiesc o organizatie ce serveste membrilor sai si a scolilor membre si care stabileste standardele si cerintele de avansate in Chun Kuk Do, oferind o conducere si o retea de oameni care sunt legati de dragostea lor pentru o arta comuna.
Iar in incheiere o sa va mai spun ca aceasta organizatie ( U.F.A.F. ), ofera multe servicii si beneficii membrilor sai, fie ca e student, instructor sau scolar. Dintre acestea mentionez discounturi la magazinul online al acestei organizatii, oportunitati educationale, certificare profesionala ca artist martial si altele.




Un comentariu: