duminică, 30 decembrie 2018

Moartea lui Bruce Lee - Teorii conspirationale





In scurta sa viata pe pamant, Bruce Lee a reusit sa realizeze ce altii n-ar putea realiza nici in trei vieti.
Expert in arte martiale, un actor desavarsit, fondatorul celebrului stil de lupta Jeet Kune Do care sta la baza MMA-ului modern, avand o conceptie filosofica unica asupra vietii si a unitatii corp-spirit, Bruce Lee ar putea fi definit ca o persoana polivalenta.
In ciuda acestor reusite din scurta sa trecere pe pamant, moartea lui a nascut o serie de teorii, unele bizare, altele destul de credibile.



Death



Va expun cateva din aceste teorii, lasand la aprecierea voastra sa deduceti care ar putea fi cea mai relevanta.

>> Un sensei l-ar fi drogat si l-ar fi omorat pentru ca ii invata pe straini artele martiale.

>> Mafia din S.U.A. i-ar fi propus sa devina prima vedeta asiatica de la Hollywood, iar din cauza refuzului ar fi angajat un asasin platit.

>> O alta versiune pleaca de la faptul ca Bruce Lee se mutase intr-o casa din Hong Kong despre care se spunea ca ar fi fost bantuita.

>> Unii maestri de arte martiale sustin ca moartea lui Bruce Lee s-ar fi datorat antrenamentelor intensive, altii dand vina pe droguri.

>> Alta teorie care vine din partea unor experti in artele martiale chinezesti, afirma ca moartea lui Bruce Lee nu a fost decat o razbunare rituala a marilor maestri de Kung Fu.



Lee



Cert este ca in acea zi fatidica, Bruce Lee a fost vizitat de catre Raymond Chow, producatorul cu care lucra la filmul Game of Death.
Amandoi au plecat spre casa actritei Betty Ting. Ajunsi acolo, Bruce Lee s-a plans de dureri de cap, iar Ting i-a administrat un analgezic, Equagesic. Acest analgezic contine aspirina si un relaxant muscular.
Dupa cateva ore, Bruce Lee si-a exprimat dorinta de a se retrage intr-o camera, unde a murit in somn.
A fost chemat un doctor, ce a incercat sa-l resusciteze timp de 10 minute dar era prea tarziu.
De mentionat este si faptul ca, la autopsie, doctorii au constatat cum creierul lui s-a marit de la 1400 de grame la 1575 de grame, iar singurele substante gasite in organismul sau au fost Equagesic si usoare urme de canabis.


"Daca iubesti viata, nu pierde timpul degeaba, pentru ca viata este alcatuita din timp."

"If you don't want to slip up tomorrow, speak the truth today." 




3 comentarii:

  1. da, exista multe ipoteze despre mmoartea lui Bruce Lee dar eu cred ca moartea i s-a datorat de la acea pastila luata. De fiecare data cand moare o mare personalitate incep sa apara speculatiile.

    RăspundețiȘtergere