duminică, 5 mai 2019

Jet Li de nerecunoscut








Am decis să mai scriu un scurt articol despre Jet Li. Asta pentru că Jet Li este unul dintre actorii cei mai favoriți din filmele de arte marțiale.
Îl știm pe Jet Li ca un tip energic, cu mult farmec, însă o poză făcută în anul 2018, pe când Jet Li a vizitat templul Chengdu, ne-l arată total schimbat. Mult mai slab, cu părul gri și aproape chel, Jet Li, în vârstă de 55 de ani, pare acum o persoană de 80 de ani.




Chengdu




Acest contrast se datorează bolii de care suferă. Medicii l-au diagnosticat cu hipertiroidism. Hipertiroidismul este o afecțiune rară care afectează organismul, determinând pierderea în greutate, bătăi rapide și neregulate ale inimii și accelerarea metabolismului.
Cu toate acestea, managerul lui, Steven Chasman, a declarat că nu este nimic în neregulă cu Jet Li, că nu există o boală care să-i amenințe viața și că este într-o formă grozavă, iar poza de o calitate nu prea bună reprezintă o persoană de 55 de ani. Managerul a mai declarat că Jet Li se confruntă cu această boală de zece ani.
În încheierea acestui articol, vă recomand să vedeți filmul On That Night... While We Dream (2017) - Gong shou dao, titlul original, în care Jet Li joacă alături de Donnie Yen, Tony Jaa, Jing Wu, Jack Ma și alții.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu